Условия за доставка

Доставката на поръчки, заявени през Онлайн магазина за ковано желязо на alWayService, се извършва след потвърдена регистрация на клиента и коректно направена поръчка за доставка на стока. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. Онлайн магазин за ковано желязо на alWayService си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена частично при липса на на наличност от определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

Потвърждението на поръчката става чрез имейл в рамките на работния ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение.

Доставка и цени за доставка:

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт Експрес в цяла България до офис на Еконт или до вратата на клиента. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез имейл или по телефона.

За улеснение на своите клиенти Онлайн магазин за ковано желязо на alWayService предоставя опция за взимане на направената поръчка от фирмения магазин на alWayService на бул. Европа 15a, София 1360. Карта с точното местоположение на магазина и GPS координати за навигация : https://www.alwayservice.eu/bg/kontakti