Често Задавани Въпроси

1. Какъв е срокът за доставка?
Срокът за доставка е oт 1 до 5 работни дни. Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена в тези срокове поради изчерпване на наличността на определен продукт или при необходимост от изработка по индивидуални размери на клиента, ще бъдете своевременно уведомени по имейл или по телефона за срока на доставката.
 
2. Как да платя своята поръчка?
Поръчката Ви може да бъде платена по следните начини: на куриера при нейната доставка, чрез банков превод, на място във фирмения магазин на alWayService.
 
3. Мога ли да заменя дадена стока, която съм закупил?
Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от седем работни дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. При замяната на даден продукт с друг куриерските разходи са за сметка на клиента.
 
4. Задължителна ли е регистрацията, за да може да се пазарува от онлайн магазина?
Да, регистрацията е задължителна.
 
8. Какви са предимствата да се пазарува онлайн?
- изпращане на заявката до 24 часа за стоки на склад и до 5 работни дни за стока, която не е налична на склад;
- възможност за контакт с нас по телефона всеки ден от 9.00 до 18 часа, и на нашата електронна поща 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и получаване на отговор в рамките на деня;
- доставка до Вашата врата независимо на кой етаж живеете;
- възможност да върнете всеки артикул в рамките на 7 работни дни.